Tako se začenja...

... novo prostovoljsko leto :)

Z uvodnima srečanjima smo tudi letos uradno nastopili z novim prostovoljskim letom. Za vse tiste, ki se nam niste uspeli priključiti prilagamo nekaj časovnih utrinkov iz našega I. uvodnega srečanja.
Delamo, delamo in še enkrat delamo na tem, da uspemo pridobiti čim več ljudi, ki bi skupaj z nami delili srčnost.

Uspeli smo si ogledati promocijski filmček o programu prostovoljnega dela Človek za druge, v katerega so bile vključene tudi misli prostovoljcev o svojem delu. Si jim želiš prebrati tudi ti? Predstavitveni filmček si lahko ogledaš na tem linku: Človek za druge: Predstavitveni filmček.

Iskreno se zahvaljujemo vsem našim gostom: Vikiju, Tini in Terezi, ki so uspeli poslušalcem orisati odnos med mentorjem : prostovoljcem : uporabnikom

Preko sproščenega pogovora smo dobili vpogled v obliko prostovoljnga dela, ki ga pri našem programu ponujamo, spoznali smo različna področja dela, predvsem pa smo bili deležni iskrenih izpovedi o vrednosti prostovoljnega dela in vzajemnosti odnosa med uporabnikom in prostovoljcem.
Z leve proti desni: vodja programa (Kristina), mentorica (Tereza), uporabnik (Viki) in prostovoljka (Tina), ki so z nami delili svoje izkušje

Prav tako se iskreno zahvaljujemo vsem obiskovalcem, ki so ob koncu pogovora svoje želje, misli o prostovoljstvu delili z nami in s tem večer še bolj osebno obarvali. 
Kaj si kot prostovoljec/ka želiš ti?


Ob zaključku našega druženja smo se pogostili še z mafini in držali pesti, da smo s predstavitvijo uspeli pridobiti še koga, ki se bo skupaj z nami veselil odkrivanja vse iskrivosti opravljanja prostovojnega dela:)


Kot pogostitev so nas čakali mafini :)





Komentarji